Wat is Transformational Cupping? 

 

KIM CUPPING METHODE

Transformational Cupping is cupping volgens de ‘Kim Cupping Methode’. Deze vorm is intensiever en diepgaander dan gewone cupping en daardoor is het effectiever.

Tijdens een cupping behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief,  minder verstoring en dichter bij jezelf.

Het leven wordt echt weer leuker dankzij Transformational Cupping!

En het enige wat jij hoeft te doen is op de tafel te liggen en als je wilt wat kleine aanpassingen in je voeding te doen (maar alleen wat bij jou past). Hoe fijn is dat?
Zoals gezegd is dit anders dan normale cupping, omdat het een speciale techniek betreft, gericht op het duidelijk leren voelen van de blokkades (manuele therapie) met de Oosterse en Chinese geneeskunde en een stukje Hawaïaans, waarbij natuurlijke voeding dient als medicijn en geneeskunde “new style” als achtergrond.  “New style” kun je zien als deze “detox” combinatie.

DE JUISTE VOEDING

Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen.

Voeding speelt uiteraard een zeer belangrijke rol. Je kunt de afvalstoffen wel verwijderen met cupping, maar wanneer je daarna weer ongezond gaat eten, kunnen klachten terugkeren. Orthomoleculair therapeuten onderstrepen al jaren het belang van de juiste voeding. Omdat de juiste voeding per persoon verschilt, passen we alles per persoon aan.

AFVOEREN VAN AFVALSTOFFEN

Helaas eten we niet meer puur natuur en hebben we te maken met luchtvervuiling, (oude) medicatie, vaccinatie, stress op alle niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, stralingen, schoonmaakmiddelen etc. die ons lichaam opslaat als afvalstoffen. Met Transformational Cupping kan dit worden afgevoerd. Belangrijk is dat we hierbij de organen gaan ondersteunen.

CUPPING IS ZOWEL LICHAMELIJK ALS FYSIEK INZETBAAR

Bij psychisch/emotioneel kun je denken aan alle oude “shit” die eindelijk losgelaten mag worden. Verwerking van oude patronen, gevoelens en/of gedachten die je van anderen (bijvoorbeeld van je ouders) hebt overgenomen, trauma’s etc.

Het is pas wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook emoties opslaan. En zo kan dat vallen met de fiets nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën. Hoe fijn dat dit hiermee los kan komen en gewoon vanzelf afvoerd wordt zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen. Je hebt letterlijk en figuurlijk oude bagage losgelaten.

RESULTATEN

De resultaten zijn ongekend. Wanneer afvalstoffen verwijderd worden, kan het lichaam weer herstellen en het zelfgenezend vermogen optimaal worden geactiveerd. Wat de klachten ook zijn, denk aan Transformational Cupping.

Tijdens een behandeling kan ik je er alles over vertellen, denk er wel aan dat de huid kan verkleuren. Als je veel afvalstoffen in je lichaam hebt kan je lichaam rood tot blauw en paars kleuren! Denk hierover na voordat je de behandeling boekt. (niet voor een belangrijk feestje of een sollicitatie bijvoorbeeld!)

Veel klachten kunnen verminderen! Reeds goede ervaringen bij cellulite, oude littekens, striae, vocht vast houden, tennisarm en golfelleboog, frozen shoulders, tinnitus, fibromialgie, migraines .... elk lichaam reageert anders, geen garanties uiteraard, probeer het eens, je bent van harte welkom! 

Doet het pijn? ja en nee, gevoelig is een beter woord, maar we bouwen het uiteraard op en je geeft zelf de grenzen aan,

heel belangrijk! 

 

Wil je goed voorbereid zijn op de Transformational Cupping ?

Probeer dan eens een DETOX vantevoren, maak je gebruik van deze code in je bestelmandje XBVE0U  dan krijg je 15 euro korting op je eerste bestelling en spaar ik zelf ook weer voor de heerlijke sapjes en soepen, dank je wel !