Even voorstellen !

Ik ben Cindy en in 2023 HBO afgestudeerd en geaccrediteerd Massagetherapeut en Ademcoach.

Na 22 jaar in het bedrijfsleven en bij de KLM te hebben gewerkt, in stressvolle banen en altijd in wisseldiensten, kwam er in Corona tijd een enorme bewustwording.

“wat zijn we eigenlijk met z’n allen aan het doen?

Ik merkte dat mijn lijf als een soort robot functioneerde en ging er automatisch van uit dat mijn lijf het “gewoon” moest doen en ik had geen tijd voor pijntjes en kwaaltjes.

Nu na mijn studie weet ik dat die pijntjes en gekke klachten allemaal signalen zijn.            Signalen van je lichaam om je te laten beseffen dat je te ver gaat, dat je niet bewust aandacht schenkt aan je lijf en je letterlijk je lichaam aan het slopen bent….. het gevolg ....misschien wel een Burn-Out!

“Luister naar het fluisteren van je lichaam

voordat het moet gaan schreeuwen”

 

Wanneer ga jij naar je lichaam luisteren en eens voelen wat er daarbinnen gebeurt?

Draag je letterlijk en figuurlijk de last op je schouders van jezelf, maar ook van anderen met je mee? Zorg je altijd voor anderen, maar vergeet je jezelf ?

Heb je slaapproblemen, onverklaarbare hoofdpijnen, fibromyalgie, Long Covid, spierspanningen, geen energie, rusteloos gevoel of pijn in je nek, schouders en rug ?

Probeer eens een massage of een ademsessie! Even een heerlijk momentje voor jezelf!  Massage maakt je spieren los, voert afvalstoffen uit je lichaam en maakt zelfs gelukshormonen aan! Je voelt je beter in je vel.

Of doe eens een ademsessie, ontspan je lichaam door je lichaam wat meer ademkracht te geven … ik vertel je hier graag meer over.

Je bent altijd welkom op Landgoed Zonnestraal InGang15 op de begane grond of in Loosdrecht op de eerste verdieping in mijn praktijk aan huis. Ben je aanvullend verzekerd dan zijn er vaak deelvergoedingen mogelijk.

Naast mijn massages organiseer ik ook ademsessies, ademcirkels en zelfs wandelingen om je bewust te laten worden van je ademhaling en ontdekken we wat “simpel” ademhalen voor je kan betekenen. Houd de agenda in de gaten.

Zie ik je snel ? Probeer het eens!

 

Ik geef GEEN erotische massages ! 

 

De volgende diploma's zijn nu in mijn bezit:

MASSAGETHERAPIE

ADEMCOACH 

MEDISCHE BASISKENNIS  

(Sport) Masseur, HBO Jaaropleiding 

Mindfull masseren

Lomi Lomi  massage

Bamboo massage 

Cupping therapeut volgens de KIM Cupping methode 

Transformational Cupping Therapy®

Medical taping 

Reiki aspirant master 

Massage bij Fibromyalgie 

Aromatherapie 

Hotstone en kruidenstempel masseur 

Klankschalen

Stoelmasseur 

 

Binnenkort start mijn opleiding tot NEI therapeut

NEI Therapeut - Neuro Emotionele Integratie

Niet praten maar voelen, leven in het hier en nu en niet alleen terug maar juist vooruit kijken ....